G16 | Karapin

Főoldalra

Termékek

Stiftszegezők G16
NF565A/16-Stiftszegező
MAX

NF565A/16

Stiftszegező

A MAX NF565A/16 egy könnyű(1,6 kg), karcsú testű, kompakt és jól kiegyensúlyozott stiftszegező. Olyan professzionális tulajdonságokkal van felruházva mint kiválasztható lövés mód, mélység állítási lehetőség, könnyű elakadás megszüntetés és övhorog. Az elhasznált levegő könnyen elvezethető akár 360°-ban a felhasználótól szerszám nélkül.

megnézem
FN1664-E-Stiftszegező
BOSTITCH

FN1664-E

Stiftszegező

A Bostitch FN1664-E stiftszegező könnyű súlya, gyors tárazása, alumínium háza és komfortos gumi markolata teszi igazán felhasználóbaráttá. Speciális keménységű beütőnyelve és nagy munka bírása miatt széleskörűen alkalmazható. Tárolását egy műanyag koffer is könnyíti.

megnézem
ANB1664-Stiftszegező
Aerfast

ANB1664

Stiftszegező

Az Aerfast ANB1850 stiftszegező a könnyű és gyors tárazás mellett, a komfortos használatot a csúszásmentes gumi markolattal biztosítja. A könnyű súlya ellenére speciális keménységű beütőnyelve és nagy munka bírása ideálissá teszi széleskörű használathoz.

megnézem
Finish Pro 32-Stiftszegező
SENCO

Finish Pro 32

Stiftszegező

A Senco Finish Pro 32 stiftszegezővel a tárazás könnyebb és gyorsabb lesz. A komfortos használatot a gép könnyű súlya és a csúszásmentes gumi markolat segíti. A nagy munkabírásnak és speciális keménységű beütőnyelvnek köszönhetően széleskörűen alkalmazható.

megnézem