One4all | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Szerviz(one4all)
Felhordófejek pont- és csík alakú felhordáshoz-One4all

Felhordófejeket automatizált folyamatoknál használják. Részei pl. egy csomagológépnek, és egy fölérendelt SPS vezérléshez csatlakoznak, vagy külön útvonalvezérlésen keresztül irányítottak. A B400 sorozattal különböző pont-, és csík alakú felhordás lehetséges. Beállíthatók modultávolságok és különböző összszélességek, azért hogy minden termelési módhoz kiválaszt ható legyen az optimális modultávolság, és a felhordófejeket a kívánt számú modullal lehessen felszerelni. A B400 sorozat fejei kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITW-Dynatec típusokkal.

megnézem
Felhordófejek szórt és terítő alakú felhordáshoz-One4all

Amennyiben a munkadarabokat nagy felületen kell egymással összeragasztani, akkor szórt felhordófejeket használunk. Akkor is előnyösek a szórt felhordófejek, ha kis mennyiségű olvadékragasztót szeretnénk használni. A B300 és B34S sorozattal a kiválasztott olvadékragasztótól és a gépbeállításoktól függetlenül, különböző felhordási képek és szórásszélességek érhetők el. A terítő felhordófej az olvadékragasztó egy bizonyos szélességben a teljes felületre felvihető vékony rétegben. A terítő felhordófej mindig kapcsolatban van az alappal, a felhordás szakaszosan, és folyamatosan is lehetséges. Különböző távtartólemezek használatának köszönhetően különböző felhordási szélességek és felhordási erősségek érhetők el. A terítő felhordófej kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITWDynatec típusokkal.

megnézem
Modulok-One4all
BUHNEN

Modulok

One4all

A modulokat a felhordófej teste elé csavarozzuk és az olvadékragasztó áramlásának szabályozásáért felelősek. Belül egy fúvókatűvel ellátott dugattyú található, mely nyitja vagy zárja a ragasztóanyag áramlást. A különféle fúvókák felhasználásához és a legkülönbözőbb felhasználásokhoz illő modulok szállíthatók.

megnézem
Fúvókák-One4all
BUHNEN

Fúvókák

One4all

Fúvókák pont- és csík alakú felhordáshoz A BÜHNEN pont- és csík alakú felhordáshoz használt fúvókái a legnagyobb precíziónak köszönhetően új mércét állítanak a legkülönfélébb felhasználáshoz. Fúvókáink nagyon szűk toleranciával készülnek, ennek köszönhetően pontos csíkelhelyezést, valamint egyenletes olvadékragasztó felhordást tesznek lehetővé. A fúvókák kiválóan megfelelnek a felhasználásuknak és biztosítják a kontrollált olvadékragasztóáramot az állandó csíkméret és az optimális szakítási tulajdonságot.

megnézem
Egyéb tartozékok-One4all
BUHNEN

Egyéb tartozékok

One4all

A kompatibilis tartalékalkatrész csomagunkban különböző egyedi gyártású szűrőket és szitákat talál, mind a Nordson, Robatech és ITW-Dynate gyártók tankberendezéseihez, mind pedig a felhordófejekhez. A szűrők a legkülönbözőbb lyukméretben kaphatók. Mágnesszelepek: Különféle kiképzés, különböző teljesítmények, stb. legyen szó pont-, csík-, vagy szórt felhordásról, mi különféle mágnesszelep kialakításokat kínálunk Önnek. Az átalakítók, érzékelők, fűtőpatronok, kábelszettek, stb. is a széles körű tartalékalkatrész választékunkba tartoznak.

megnézem
Tisztítás, javítás és karbantartás-One4all

Bühnen tisztítószerek olvadékragasztó felhordó eszközökhöz › A használt olvadó ragasztóktól függően különféle tisztítószerek állnak rendelkezésre. › Szívesen adunk Önnek további tanácsot. Egyéb gyártók olvadékragasztó felhordó rendszereinek javítása › professzionális és gyors tisztítási eljárás › garantált a tartalékalkatrészek elérhetősége › a felülvizsgálat után kötelezettségek nélküli költségbecslést adunk › a javítási ajánlat érvényes a felhordófejekre és számos gyártó további tartozékaira is. Egyéb gyártók olvadékragasztó felhordó rendszereinek javítása átalányáron › olvadékragasztó felhordó rendszer felülvizsgálata és tisztítása › tartályszűrő szita cseréje, beleértve az O-gyűrűt is › a rendszerhez tartozó tömlők és felhordófejek felülvizsgálata és tisztítása.

megnézem