Barion Pixel
00

Cart

“Hot Melt Is Our Passion”

Bühnen ragasztópisztolyok

A Bühnen a Free Hanseatic városban található, tulajdonosi kézben lévő családi vállalkozásként, amelynek története több mint 90 évre nyúlik vissza, a legszenvedélyesebb elkötelezettségünket a legmodernebb forróolvadék-ragasztókra összpontosítottuk.

A BÜHNEN egy olyan vállalat, amelynek sikertörténete 1922-re nyúlik vissza. Azóta folyamatosan a piaci környezet változásaihoz tudtuk igazítani üzleti modellünket. Az egykor tisztán gépipari vállalat elsősorban a szög- és bilincstechnika specialistájává vált. Már nagyon korán elkezdtünk a jövő összekötési technológiájára, a ragasztásra összpontosítani.

A forróolvadék-ragasztók és eszközök beszállítói, valamint az átfogó tanácsadási szolgáltatással kombinált megközelítésünk bevált és előremutató. A ragasztás lehetővé teszi az anyagok stabil, teljes felületű kapcsolatainak létrehozását, még bonyolult szerkezetek és formák esetén is. Támogatjuk ügyfeleinket az eszközök és a forróolvadék-ragasztók kiválasztásában, és ezzel megteremtjük a sikeres és megbízható kötési folyamat alapjait. Ez vonatkozik a forróolvadék-ragasztók automatizált és kézi felvitelére egyaránt. Éppen a kézi vezetésű felhordási technikák terén szerzett kiterjedt szakértelmünk az, ami számos ügyfelünk számára ajánlatunk fontos részét képezi. Ezeket az alkalmazásokat főként akkor alkalmazzák, amikor az automatizált felhordás a bonyolultság, a rendelkezésre álló hely vagy a kis mennyiségek miatt nehézkes vagy akár lehetetlen. Pontosan ebben az esetben fontos, hogy olyan partner álljon az Ön oldalán, akinek tudása hozzájárul a biztonságos kötéshez.

A harmadik generációs, hagyományos családi vállalkozásként, amelynek székhelye a brémai Hansavárosban található, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinket optimális tanácsadással lássuk el. Meggyőződésünk, hogy ez csak akkor sikerülhet, ha munkatársaink rendelkeznek a szükséges készségekkel és magasan motiváltak. A továbbképzések, a rendszeres továbbképzések és az erős személyes elkötelezettség ugyanolyan jelentős mértékben járulnak hozzá ehhez, mint a munkatársak magas szintű elégedettsége.

A közelmúltban bebizonyosodott, hogy ránk és szolgáltatásainkra más országokban is nagy igény mutatkozik. Ezért 2008 óta sikeresen meghonosítottuk üzleti modellünket Lengyelországban, Csehországban, Ausztriában, Szlovákiában, Magyarországon, valamint Hollandiában és Belgiumban. A siker kulcsa itt az értékesítési képviselők sűrű hálózata, akik átfogó szaktudásukkal a helyszínen támogatják az ügyfeleket ragasztási folyamataik fejlesztésében vagy optimalizálásában. További támogatást nyújtunk a brémai központunkban vagy a leányvállalatunk, a BÜHNEN Polska Sp. z o.o. wrocławi (Lengyelország) székhelyén dolgozó szakembereink révén is, akiket mindig igénybe lehet venni, ha további szakértelemre van szükség.

Forrás: https://www.buehnen.de/en/about-us/philosophy

Minőségi

Bühnen szerszámok

Bühnen Ragasztópisztolyok
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft
 • Karapin Kft